Dancsó Péter: a Való Világ YouTube-Győzikéje

Puzsér Róbert

233 E megtekintés79

  KÖSZÖNJÜK BÁTTYA,
  A FELE MÉG HÁTRA!
  SZÍVÜNKET MELENGETŐ ÉRZÉS, HOGY TALÁN LEGNAGYOBB RAJONGÓNKKÉNT, 8 VIDEÓD 83 PERCÉBŐL OLY SOKAT SZÁNTÁL A VALÓ VILÁG 10 TÖRTÉNÉSEINEK LELKES ÉS ALAPOS BEMUTATÁSÁRA - TÖBB, MINT 3 MILLIÓ MEGTEKINTÉST ELÉRVE.
  A NAGYTESTVÉR

  Közzététel: 14 napja

  Megjegyzés

  1. Dark Rabbit

   Ezt nézd meg!! 🙂⬇️ hufast.info/plan/vide/mG-ye52OqWevm5c

  2. Lajos Tóth

   OK. Thanks For. Thank You Very Mutch. Való világ 10. Powered By Big Brother 2021. Budapest.

  3. realhet2

   Köszi Robi, hogy felhivtad a figyelmemet eme remek trash contentre. Bevallom, fél éve már leiratkoztam és lemondtam Dancsóról, amikoris 1 számmal kisebb nadrágokban riszálta a botsáska testalkatát ,mint valami style-influenszer. Ez a mostani VV fikázás viszont különlegesen borzongató anyagnak ígérkezik. Nem, nem helyezem magam felé ennek, pusztán szembesülök vele és eltávolodok tôle a való életben, lateriálisan, amennyire csak lehet. Ez a mostani VV pl. nagyon hasznos tananyag a narcisztikus szemelyisegzavar felismeresenek gyakorlasaban. Az ilyen szemelyeknel én lesz*rom, hogy eljutnak-e szakemberhez vagy nem. Nekem az a fontos, hogy a legeslo pillanatban eszrevegyem ezt a viselkedesmintát es tovabb álljak. Az, hogy a VV-ben - az élettel ellentétes módon - pont, hogy ezek koppannak, az pedig külön bónusz. Ha egyszeraz emberiség egy katasztrófa, akkor igenis lehessen már katasztrófafilmet is nézni róla! :D

  4. istvan juhasz

   Aki tudja kérem ossza meg az oldalán és iratkozzon fel.Nagyon szépen köszöni egy apró kislány hatalmas szíve!  hufast.info/plan/vide/l5etgdtu0oCRg4E

  5. Total Speedcuber 198

   Akkor lennél hiteles Robi, ha ugyanígy készítenél kritikát Radics Petiről. Ő is szennyez rendesen. Vagy a 800 ezer feliratkozó kevés? Nincs akkora marketing értéke mint a Dancsónak? Valahogy nem őszinte a kifakadás. Na szevasz. Egyszerűen gondolkodok, ahogy írtam úgy gondolom.

  6. barmimas96

   Köszönöm! Viszont kívánom! :D

  7. Captain Breakfast

   Számomra tök érdekes, hogy Dancsó mivé vállt. Régen rendszeresen néztem, szórakoztató volt, aztán jött a felfújható szexbárány és mintha akkor eltört volna nála valami. Azóta pedig folyamatos a lejtmenet. Pedig régen a Robival is milyen jóban voltak, gyakorlatilag egy értékközösséget alkottak. Hát, szomorú... de ez van. Ha valaki munka nélkül szeretne megélni, akkor mélyre kell gázolni a kultúrmocsokban.

  8. Marianna Csinger

   Éppen csak a jelenség valódi okát ‘felejtette el’ firtatni :)

  9. Erika Kolos

   3:47-nél melyik videó megy? Hadd nézzem meg az eredetit is, köszi!

  10. Ádám Farkas

   Mérő Veráék határozottan felszólaltak ellene.

  11. Krisztián Mórocz

   Csak anyit tennék hozzá , hogy Dancsò videòt nézem, de soha nem néztem egyik tvs műsort sem ...

  12. Bence Szeplaki

   Ez ugyanolyan moslék kontent, mint amiről szól. Dancsó, és a Való Világ nevével gyártott clickbait címmel. Ha ez nem jön velem szembe, akkor nem is tudom, hogy van még Való Világ. És igazából nem lett jobb, se rosszabb, hogy most már tudom, hogy megy még. De így behozta a Yout Tube algoritmus ajánlásba (Ezért kellett ez a clickbait cím), gondoltam megnézem, mi ez. 11 percen keresztül 1 percnyi info: Dancsó és az RTL gáz, a társadalmunk gáz. Ehhez 2021ben nem kell videó, hogy tudjuk. Nem értem, hogy hogy lehet ezeket a dolgokat úgy tálalni, mintha valami óriási titokról rántaná le a leplet. Hatásvadász, és geci unalmas!

  13. Krisztián Balogh

   Nyugi robi nagyon tág megint a pupilla 😏

  14. Gergely Előd-Gellért

   Ezt a sípolást pls felejtsd el és ha tudnál úgy fogalmazni, hogy a szakközépben is megértsék, akkor nem csak egy szűk(ebb) réteghez jutna el amit mondasz Robi!

  15. WeeDy WeeD

   Róbert, egy valaki vagyok hang nélkül. Én érzem és tudom,vannak még nem kevesen lojális emberek. Akik változtatnának. Csak kell egy hang aki a komplexen tudja közvetíteni.

  16. Zoltán Szabolcsi

   Amikor az utcádról végre felkerül valami a netre. :3

  17. paNzeRke01

   7:18 nál Nem tudja valaki a TikTok nevét a "csajnak?" :D

   1. Bandit_Bobby

    Megnézted 7:18-ig ezt a videót, és még mindig nem érted hogy VELED is baj van? Aki ezeket nézni akarja?

  18. Máté Nagy

   @3:03-nál ki az a srác?

  19. Gábor háry

   Nálad senki nem adta le jobban a csillagszületikkel..:D

   1. Attila Károly

    :-D Jogos!

  20. györgy sóspataki

   És mindannyiótok előtt egy cél lebeg..: a pillanatnyi hírnév :D dancsó/puzsér/valóságshowk, nem mindegy? Ugyan az a szar mind... mi pedig csak röhögünk rajtatok :D azt hiszed megmondod a frankót, de amit megmondasz azt mind tudjuk, csak azt hiszed hogy te újat mondasz mert még csak most csodálkozol rá az internet világára, bizonyára mert nincs jobb dolgod 😆

  21. Máté Georgita

   Puzsér ugyanúgy ezeket meglovagolva rak össze tartalmakat. És valójában sose mond semmi újat.

  22. Mark junior

   Nagy az isten álatkertje

  23. Péter Kovács

   És mivan a szülőkkel akik mind ezt engedik nézni a gyerekeiknek?

  24. Travis Stoaty

   🔱🎦💠✨☢🌦🧹👼❄✨✨🔵✨ *Jézus Krisztus az Isten Fia & ígér örök életet, ha egyszerűen csak hinni neki.* *Megígérte, hogy még gyógyítani tested.* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*

  25. Babala Habala

   Robikám, mikor leszel már president??? Egy szavazód már biztosan van, de azért előtte beszéljünk...

  26. Gyula Bence Hajas

   Húú, rákattintottam, mert azt hittem Dancsó videó, de csak egy Puzsér xDDD

  27. Zsolt Szabo

   Büszkén vallom, hogy Videómánia feliratkozó voltam még régen. Aztán ahogy elmúltak a filmkritikák, és jött a siker, leiratkoztam. No nem mintha ez a tulajt zavarná, jött helyettem 600k másik subscriber és a pénz :) Ha most ránézek, mi van a playlist utolsó két hónapjában: valóvilág meg luxusfeleségek, semmi értelmes videó... És erre van 1.17M érdeklődő feliratkozó és 334millió video views ... :(

  28. Donát 123

   3:05 ezek kik, vagy melyik videó részlet? Lemaradtam a magyar bulvárban! :(

   1. Gergely Mészáros

    Ez egy megrendezett jelenet, amit amolyan gerillamarketing-videónak szántak a készítői. Ez egy későbbi videójukból derül ki. Aki csak ezt a felvételt látja, az sajnos sosem jön rá, hogy kamu! A bunkó rendezőt is színész alakítja, de a nevét inkább nem írom ide, mert még a végén meg akarja majd lincselni szegényt a feldühödött tömeg.

   2. Yolo L

    hufast.info/plan/vide/iXvbhbuFsmvKpZ8

  29. Night Knight91

   1:10 -nél a bevágás honnan van?

  30. Julii from TikTok

   Kerlek fogalmazz erthetoen mert a kozepiskolas kovetoid nem ertik! Danke

  31. Adam Gyenis

   Közben meg bevágsz videókat ahol részegek verik egymást 😂 én bírlak Robi, de ez kb vicc így. Másrészről meg undorító amit a tv ad. Nem tudom ki hogy van vele, én nézem a Dancsót, de egy rész valóvilágot nem láttam még, az hogy a dancsó fikázós trash videóit megnézem, nem jelenti azt hogy az eredetit fogom nézni. Olyan ez mint hogy mónika showt is intő példaként néztük utólag összevágva youtubon hogy tanuljunk belöle. De hát ki hogy nézi, én nem tudok ilyen müsorokra máshogy tekinteni. De valahogy azt is sejtem hogy nem mindenki gondolkodik hozzám hasonlóan és van akik komolyan veszik a dancsót is.

   1. D Gábor

    Ebben mi volt a vicc? Te se értetted meg a mondanivalóját. Ne csak nézd, hanem lásd is és akkor megérted a bevágásokat. Amúgy, ami dancsót illeti: komolytalan embert nem lehet komolyan venni.

  32. Öre bro

   Az igaz, hogy egy kicsit elszaladt vele a szekér. Reméljük, egyszer majd visszatér közénk. Annyira azért nem rossz a helyzet, hogy habzó szájjal, vicsorogva támadjunk rá csak azért, mert videókat csinál a való világról. Ennél fontosabb témák is vannak a világon. Erre te is rá fogsz jönni, de előbb vedd be a gyógyszered, amit a pszichiáter felírt neked. Nyugi.

   1. D Gábor

    Kicsit?! Nem kicsit, hanem nagyon. A követő táborának a "nagy" része fiatal, akikből retardáltat csinál a f*s tartalmaival. Ez neked rendben van?

  33. Mihalecz István

   Szerintem inkább a youtube Mónika-showja, Győzike nem volt ilyen mélyen szerintem sosem... Nem mintha többre tartanám az egyiket a másiknál, de ki vagyok én, hogy kritizáljak bárkit is, mikor ezek a "jólöltözött urak" milliókat keresnek azzal amit csinálnak, míg én éppen csak megélek a szakmámból.

  34. Péter

   3:04 -nél ki az a nagypofájú?

   1. lb84

    @Hafnerko Média köszi!

   2. Hafnerko Média

    Szívesen hufast.info/plan/vide/iXvbhbuFsmvKpZ8

   3. lb84

    ez engem is erdekelne...

  35. trash trash

   LIB

  36. Zoltán Sághy

   Jaj, hagyjuk már, nincs ez kicsit túllihegve? Nekem is megvan a magam véleménye a Dancsóról, de nehogy már az ő hibája legyen az, hogy milyen trasht sugároz a kereskedelmi tévé. Ő rájött, hogy ebből hasznot tud húzni, mert erre van igény, amit viszont nem ő teremtett meg rá. Dancsó egy tünet, a Való Világ is egy tünet, sőt, Puzsér Róbert is egy tünet, csak a másik véglet. Ezek mind az elmúlt 30 év tünetei, amiért mind tudjuk, hogy kik a valódi felelősek. Ez a mocskolódó videó viszont semmivel sem kevésbé gáz, mint a Videománia bármelyik feltöltése, sőt. Ez egy dühös óriás csecsemő színvonala, és ilyenkor kurvára örülök, hogy nem szavaztam rád a polgármester választáson. Ráadásul ehhez a videódhoz Dancsóhoz hasonlóan könyékig túrtál az internet pöcegödrében, csak hogy míg ő veled ellentétben a maga prosztó módján vicces, rólad max annyi jön le, hogy egy igazi szociopata vagy. Egyébként én azt látom, hogy a rajongótáborotok is hasonló, mindkettő a "Vakok közt félszemű a király" elven működik. Végezetül gratulálok, mert míg Dancsó Péter a Való Világot reklámozza, addig te a fikázásoddal őt reklámozod, magyarán semmivel sem vagy jobb nála. Te nem is adtál egy pofont a szarnak, hanem érzékien végigsimítottál bűzölgő orcáján. Szép volt, Puzsér for prezi! :)

  37. Turú Sára

   valaki segítene megtalálni a videot 3:05 -nél?

   1. kopasz93

    kamu volt

  38. Ádám Kiss

   Asszertív és egyben primitív tizenhatodik senki. Egy ilyen szolgalelkű alávaló és frivol egy hitvány embert mint egy a Dancsó nem pipáltam. Minden jó kívánságom neki remélem a leprások völgyébe eljut majd és élve fog megrohadni a fene azt a prosztó fajtáját. Ezért a kisugárzásért amit képvisel már börtönbüntetés járna.

  39. Aranka Mószer

   Ott a pont. Bár nem releváns de pár éve te is bratyiztál vele a műsorodban.

  40. Hajni Hajni

   Te meg túl okos akarsz lenni lòfeju

  41. Tibor Csepi

   Rendesen szívére vette a kritikád azért :D

   1. Tibor Csepi

    @Dorisz Juhász update.* Lol kivágta azt a részt a videóból, úgyhogy mostmár sehol

   2. Tibor Csepi

    @Dorisz Juhász a legújabb Dancsó valóvilágos videót, ha megnézed, említi, hogy kapott kritikát egy számára fontos embertől (utána poénból benyom valami hülyegyereket), de végig szidja a valóvilágot azok alapján amiket Robi mondott.

   3. Dorisz Juhász

    fent van valahol Dancso reakcioja?

  42. Vivien Racz

   Ezt meg kell nézd! 🙂 hufast.info/plan/vide/aKLWh66A0HvLeaM

  43. Márk Póti

   Nem Dancsot védem mert nem érdekel a srác de legalább annyit megtehettel volna, hogy betanulod a szöveget és nem olvasnád....

   1. D Gábor

    Szerintem egyikre sincs szüksége Puzsérnak, mivel nem egy ostoba emberről van szó. De nézz meg vele kapcsolatban pár interjút és rájössz.

  44. Balázs Csobádi

   Nem csak hogy egyetértek, de végre valaki megfogalmazta a gondolataimat Dancsóról, és ennek örülök. Remélem idővel Dancsó is visszatér majd a gyökereihez, és nem gyökérként tér majd vissza.

  45. hohuba

   Puzsérral meg az a baj, hogy mindig mindenkit elküld a k*rva anyjába. Első mondatban egy kalap alá veszi Trumpot meg a blm-et. Aztán az RTL klubtól az értelmiségig megint mindenki hülye, csak ő helikopter. Hibás a "keresztény nemzeti kormány", mert képernyőre engedi a VV-t..." ezt mégis hogy? Mi lenne, ha nem engedné? Cenzúra? Az most hirtelen jó dolog lett? Szerencsére már nem is emlékszem, mikor láttam utoljára Dancsót, VV-t soha nem is néztem, úgyhogy ebből a jóból kimaradok...

  46. Tomcsik Marcell

   Robi, légyszi 1) vagy használsz kompresszort, mikor a hangot kevered, vagy 2) hagyd ezt a kisípolást, vagy 3) ne káromkodj a videók alatt, és jobban EQ-zz, mert alig lehet érteni, amiket mondasz.

  47. Klári Puska

   Mi lenne a megoldás? Mert a problémát mindenki látja, de nem tudjuk, mit lehetne tenni...

  48. Norbert Darvasi

   Teljesen egyet értek. Hihetetlen , hogy itt tart az ország, erre van igény, ezt nézik milliók.. elképesztő

  49. jadree

   Jó, hogy itt nem trash megy, vagy várjál csak...

  50. Martin szabó

   Puzsérnál tuskóbb embert még nem baszott össze senki. Nem is értem mit lehet ebben az emberben szeretni.🤮

  51. brenorbrots

   Van egy olyan érzésem, hogyha az rlt klub fidesz kézben lenne már visítanának ezek a női jogvédő szervezetek. Ők is a balliberális szekértábor részei, mivel az rlt nem kormánypárti hanem inkább háztáji ellenzéki így nincs problémájuk ezzel. Álságos rohadékok! Tehát lehet jobban járnánk, hogyha az rtl is a tv2 mellett fidesz kézbe kerülne, talán úgy foglalkoznának vele.

  52. Zoltán Kada

   Bocsi, mi annak a mulatós zenének a címe? Haver kérdi

  53. Reaping Shadow

   3:36 ahoz a kliphez mit írjak be?

   1. Reaping Shadow

    @Debcsi Péter Köszi szépen, elég mókás :'D

   2. Debcsi Péter

    folytatás : hufast.info/plan/vide/nY-th92aqHPYmJc&ab_channel=NandorRoth

   3. Debcsi Péter

    hufast.info/plan/vide/iXvbhbuFsmvKpZ8&ab_channel=NandorRoth

  54. D Gábor

   Úgy látom, van néhány komment, amiből kiderül, hogy nem nagyon fogták fel azt, hogy miért kerültek ilyen bevágások a videóba: a Robi ezzel azt akarta érzékeltetni, amiről beszélt, de jó páran nem értik, ami gáz.

  55. Gábor Molnár

   Egy teljes mértékben kultúra mentes társadalomban nevelkedett fiatalnak csak az maradt amit 3 évesen a kezébe nyomott mobiltelefonon látott. Szüleiket nem tisztelik, tanáraikat leköpik. A Való Világ már az első szériában is szánalmas volt. A régi családmodell megváltozott. A vidék és a város össze mosódott, értelmezhetetlen katyvasszá. A véleményed tartsd meg magadnak ha a rendszernek nem tetsző! Rossz ez a báránybőrbe bújtatott diktatúra ügyesen demokráciának álcázva. Megérett a világ a pusztulásra, mint a fa ami belülről korhad és csak akkor látjuk, hogy menthetetlen volt mikor már ránk dőlt!

  56. Mano Santoro

   A baj, hogy rajtad nem lehet szórakozni! 🤣🤣🤣

  57. Szabolcs Szűcs

   Róbert mint ha vizet prédikálna, trash tartalomról beszél, miközben olyan jelenetek vannak bevágva ami trash. Számomra hitelessége megkérdőjelezhető.

   1. D Gábor

    Akkor nézd újra, és megérted, hogy miért vannak bevágva azok a tartalmak (ajánlom figyelmedbe az elejét, ahol az oktatásról is beszél). Ebből kifolyólag hitelesebb az, aki ellenzi az ilyen tartalmakat, ezért nem megkérdőjelezhető.

  58. Ákos Mázik

   Valaki linkelje már be azt a 3:00-nál bejátszott reklámfilm vagy mi forgatást, ahol az a csávó istennek hiszi magát. Szeretném megosztani.

   1. Virág Valéria Gazsóné

    az megjátszott, néz utánna van lejebb link

  59. Cristian Balogh

   "kancsó"....

  60. Noel Németh

   Ha már VV akkor hajrá Dani

  61. Sándor Kovács

   Hova nézzek?

  62. Don Vito Corleone

   Sajnos igazad van. Dancsót is elnyelte a sza,$......

  63. Bulcsú Szarvas

   Találós kérdés Ha a valóságshow-nál rosszabb annak a kritikája, akkor hol helyezkedik el a kritika kritikája? Úgy látszik valaki nagyon híján van műsorötleteknek😂

  64. Eyaura

   Szia Dancsó. Akarod-e játszani a G String nevű játékot. Nagyon magyar. Mindenki le se szarja magyarországon pedig csináltam neki magyar aláiratot is. WTF. Most komolyan mi a fasz van? Tiszta Star Wars meg minden. store.steampowered.com/app/1224600/G_String/ Oh fuck this is not Dancso's place. Fuck.

  65. Denk1_

   Kedves Puzsér úr! Mi a faszért cenzúrázza ki a káromkodásokat?

  66. Lázár Edina

   hufast.info/plan/vide/aKLWh66A0HvLeaM

  67. thatmaninblack

   Nem mindegy? Az ember röhög egyet és továbblép. Dancsó megél belőle, az embereknek néhány percig jó kedvük lesz. Aztán mindenki megy a dolgára. A Való Világ meg a 15 évvel korábbi stílusához képest is teljesen megzuhant, látszik hogy már szinte semmi pénzt nem tesznek a műsorba, pont azért mert annyira sok embert már nem érdekel. Lehet hogy Dancsó gúny-videóit többen nézik meg róla, mint magát a műsort. :-)

  68. Mandela Varró

   Na. De most ugyan azt csinalod mint Dancso!?() ez olyan mint a istennek is kell teremto ha mar egyszer nekunk is kell")(

  69. ilay rio

   Elnézést. 3. Perc elején a sapkás úriember.....Ő kicsoda? Elpirultam szégyenemben.

  70. Dávid Horváth

   Nekem egy kérdésem van.... Miért nem pislog Puzsér? :D

  71. Brigi Ksenicz

   Szerintem ez a videó a bevágásokkal pont olyan mint egy Dancsó videó csak "értelmesebb" tartalommal.. vagy csak hiszi

  72. Németh Miklós

   3. perctől ez az ingerült alak, kicsoda?

  73. Elek Komment

   Azért ne felejtsük el azt sem, hogy az RTL által indított csillag születik zsűri asztala mellől állt fel Puzsér és így lett celeb. Mert igen ő is csak egy celeb. Ami viszont a videóban legjobban idegesít az a "szuperhős szériák" lenézése. Nem vagyok Marvel vagy DC fanatikus, de szeretek felnőtt fejjel is képregényt olvasni. Ez is egyfajta kultúra. Mint ahogyan a könyvek olvasás is. A megfilmesített képregény sztorikat miért kell lenézni, kedves Róbert? Ami mainstream az önnek már "szar"? Esetleg ki lehetne fejteni ezt bővebben is. Azért a szuperhős filmeket ne vegyük a való világgal egy szintre szerintem.

  74. Richárd Fejér

   Szerintem meg Dancsó és Puzsér jóban vannak, jót tesz minden ilyen jellegű videó mindkét csatorna nézettségének. :D

  75. Szandra Zold

   Kedves Puzsér Róbert, két észrevétel: 1. Tudod-e milyen érzéseket keltettek bennem (és valószínűleg más nézőidben is) az ebben a videóban bejátszott jelenetek? És alpontként: mi különbözteti meg ezt a videót a benne kritizált tartalmaktól? 2. Mit kellene tennie Dancsónak, hogy más legyen a véleményed róla? Előre is köszi az esetleges választ.

   1. TheNonameSenki

    @Szandra Zold Ha kellemetlen volt nézni azokat, az jó. Akkor a videó elérte a célját. Mögé kéne nézni a dolgoknak. Egy normális ember ezeken megrökönyödik, addig Dancsó és a követői ezen röhögnek. Ez volt a mondanivaló abban, hogy bekerültek ezek a bejátszások.

   2. Szandra Zold

    @TheNonameSenki Nem kellett volna azokat beletenni, hiszen semmit nem segített a mondanivaló megértésében, viszont sokat rontott az egészen.

   3. TheNonameSenki

    A bejátszott jelenetek példák voltak abból a világból és kulturálatlanságból amiről beszél. Dancsónak pedig nem kellett volna a pénz hatására olyan emberré válnia, amilyet még ő maga élesen kritizált pár évvel ezelőtt. Nem véletlenül törli le tucatszámra a régi videóit.

  76. T. Andrea

   Puzsér! Amikor műsorod volt jó volt beszereplőnek most meg szennygyártó durva vagy!!!!

  77. Create Psy

   Dancsó Peti az álarcosban nem igazán tudott teljesÍteni de hát ezek nem is odavalók egyáltalán hogy került oda felfoghatatlan. Amit most csinál azt jól tolja semmi baj vele. Az biztos hogy egyre mocskosabb ez a világ de hát ez van ezt kell szeretni.

   1. D Gábor

    Azért került oda, mert nézettséget akartak generálni (ami amúgy sikerült is), és nem azért, mert annyira jó lenne a médiába, de ez ki is derült, mivel a gondolatait nem is tudta megfogalmazni. Nem véletlenül írja meg előre a szöveget a videóihoz, és nem véletlenül kerüli a konfliktust azokkal, akikkel szemben alul maradna (Puzsér, FMM) a "nagy" diplomával rendelkező dancsó.

  78. BrutalOrc

   Az arcod, amikor Mondik Noéminek végig igaza volt...

  79. Kornél B

   Pénz beszél,kutyaszar táncol

  80. Kis Panka

   Nagy örömmel értesültem róla, hogy Pamkutya testvérpáros is elérte az 1M követőt. Megérdemlik. Mert végtelen kedves, intelligens emberek, és normál értékrenddel vannak megáldva. 👏👏👏

   1. D Gábor

    Szerintem is megérdemlik.

   2. Zseni Habozo

    Jó ellenpélda rá a fiúk, hogy nincs minden elveszve youtube földjén....

  81. King Szellemlovas

   Még mindíg egy tisztán látó, szókimondó embernek* tartalak Róbert. Ne állj meg soha!

  82. KawaiiOller

   3:02 Nem vagyok jártas a celeb világban, valaki elmondaná hogy ez kicsoda? Először azt hittem Majka de a végén lehet látni az arcát.

   1. Balázs Geiger

    @Keller Mátyás miért rendeznek ilyen jeleneteket? Nekem elsőre valóságnak tűnt.

   2. Keller Mátyás

    Pál András színész, egy megrendezett jelenetben.

  83. Total Speedcuber 198

   Nem azért álltál bele Robi a Dancsóba mert tanácsot osztogatsz. Sokkal inkább ez egy új támadási felület ami tetszik a te követőidnek. Peti mindig is az irónia vonalat vitte, mivel ez hozza a nézettséget ezért erről beszél. Készített a Luxus feleségekről is videót, a Való Világ is ugyanolyan trash. Amíg ezek a fajta tartalmak elég sok embert irritálnak addig folytatja. Elég sokan vevők Varga Irénre, HUfast sztárocskákra és mindenféle bolondra. Nem attól lesz hiteles a Dancsó Péter, hogy neked vagy másoknak akar megfelelni. 10 éve ugyanúgy a bolondokat mutogatja némi kommenttel és rengeteg vágással. Vajon miért nem a Radics Petit támadja mindenki? Az is trash műfajban nyomul tele káromkodással, drog meg alkohol és morrbid dumával? Vagy írigy mindenki, hogy 1,17 millió feliratkozó van? Nem érdemli meg a sok lóvét mert kipakolja a szemetet a netre? Nem az aggódás beszél belőled sokkal inkább az irigység. Az ő hátán akarsz feljebb kapaszkodni. Mert a HUfastban is van pénz. Fókuszcsoport is azért állt bele mert ez hype és botrány. Ebből szereznek még pár ezer feliratkozót, követőt.

   1. D Gábor

    @Total Speedcuber 198, pont ezért, mert semmilyen kultúrával nem rendelkezik, és ez azért probléma, mert a követői nagy része olyan, amilyen és Ők azt gondolják, hogy ez a mentalitás jó, amit a dancsó képvisel.

   2. Attila

    Most gyengult meg Annyira, hogy tamadhatova valt. Most mar megeri beleallni, sokan a formatuma ellen fordultak, ez Meg gondolom hoz nem. Penzt a konyhara a klikkeken keresztul. De ez nem baj, lehet legitim egy kritika attol, hogy az anyagi haszonszerzes motivalja. Kicsit erkolcsileg aggalyos, de na.

   3. Total Speedcuber 198

    @Kende Hegedüs Sohasem képviselt kultúrát Dancsó, miért lett olyan fontos? A legnagyobb HUfastrek között egyik se képvisel semmi kultúrát. (Radics Peti, Nasz Dani, Polla, Markó Rebeka, Unfield,Dezső Bence, és még rengeteg nevet említhetnék)

   4. Kende Hegedüs

    A kommentedből tökéletesen látszik, hogy Dancsó sikeresen nevelte bele az elvakult híveibe, hogy aki őt kritizálja, az azért teszi, mert irigy, és az ő hátán akar felkapaszkodni. Eszetekbe se jut , hogy lehet más is egy kritika mögött, mondjuk a kultúra iránti igény. Egyébként Puzsérnak miért kéne Dancsón felkapaszkodni? Országosan is sokkal ismertebb személyiség, mint Dancsó.

  84. Attila Furj

   Szeretem a beszédeid

  85. Marci Tóth

   Kedves Róbert, neharagudj hogy le tegezlek! Nagyon, nagyon érdekesnek találom a videóidat mindig egy kicsit vissza ránt a valóvilágba és leveszi a szememről a színes prizmát amit amin keresztül én egyszerű 20 éves látom a világot. Rettentő jó lenne egyszer találkozni és egy kávé mellet élőben vagy akár pár utcányi séta közepette meghallgatni a gondolataidat és bele-bele kérdezni dolgokba. Nagyon kedvelem ezt a komor hangvételű realista látásmódot.

  86. Én egymagam

   Tizenöt éve mondja az Úr? De valóvillák már húsz éve nyomulnak. Nézni egyébként csak élőben lenne érdemes, az ember keze ügyében egy megtöltött lángszóróval.

  87. peethx

   Ameddig eldönthetem, h mit olvasok, mire kattintok a Zinterneten, addig azért én nem nyilvánítanék ekkora jelentőséget Dancsó Péter tevékenységének.

   1. Gábor Tóth

    Egy tízmilliós országban, több, mint 1M feliratkozóval sajnos ő a legnépszerűbb hazai YT tartalomgyártó. Követői a jelen gyermekei, a jövő felnőttjei. Szavazói. Szülei. Stb. És az ő agysejtjeiket pusztítja. Ez sajnos felelősség.

  88. Attila

   Teljesen mindegy neki mennyit fizet Simicska, mert Puzser a Budapest tvn is igenyes tartalmat gyartott, nem ment le egy szint ala. Dancso is gyarthat tartalmat az rtlnek nem arrol van szo, hanem arrol, hogy elbagatelizal dolgokat, bullyingol, trasht reklamoz, trash formatumban. Az egy dolog, hogy alszenteskedes amit csinal es szerintem tul nagy figyelmet fordit olyan dolgokra amelyek irrelevansak. Persze hangot kell adni, de valahol bosszanto, hogy a harmadik vv es felesleges reakciovideoja utan eszukbe jut, hogy ja ez nem ok.

  89. Team Audio

   6:10 antifaces flessss

  90. Dávid Fejér

   Sajnos amit Dancsó Péter a tizenéveseknek gyárt, Puzsér Róbert ugyanezt a felnőtt korosztálynak nyújtja. Mindkettejükön nehéz kiigazodni, sokág nem tudni, hogy vajon tényleg komolyan gondolják azt, amit csinálnak, vagy csak parodizálnak. Végül a naív ember ráeszmél, hogy mindkettejük csak építi a hírnevét, legyen annak bármi az ára. Mindkettejük intelligens, tehetséges, jó szónok, de nem lehet őket komolyan venni, nem többek egy kocsmai beszélgetésnél. Puzsér Róbert, maga egy értékes ember, sokat adtam és mai napig adok arra, amit vall, amit mond, de sajnos már nem tudom többnek tekinteni egy nézettséghajhász celebnél. Miért csodálkozik, hogy annyian megszidták, mikor indult a főpolgármester választáson. Sajnos annyira ellentmond önmagának, hogy nem lehet komolyan venni. És mindezt nem 50 éves fideszes szavazóként mondom, hanem fiatal egyetemistaként, aki az ön munkássága miatt vall centrista ideológiát. Az a baj, hogy nem látok fejlődést, nem látom azt, hogy Puzsér Róbert milyen irányba szeretne menni, csak a legfelkapottabb témákon lovagol az ő megszokott stílusában. Tökéletes példa erre ezen újabb videó Dancsó Péterről, akit igazából az a közönség, aki önt követi egyáltalán nem foglalkozik, maga az, aki felhívja rá a figyelmet. És ki tudja, mi van, ha ez is csak egy negatív reklám? Nem... Ez egy negatív reklám, Dancsó Péter örül, hogy elkészítette ezt neki és nagyon szépen köszöni. Ha képes rá és tudom, hogy képes rá, akkor az energiáit miért nem fordítja a tényleg fontosabb és értékesebb dolgokra? Miért cserélte le Vona Gábort és Farkas Attilát, Ecsenyi Áronra és Dancsóra?

  91. Harangozó Máté

   Én már lassan 10 éve mondom ezt Dancsó "mesterről", de mindig leszidtak érte. Már az elején is gáz volt, érezni lehetett rajta azt a tipikus arrogáns, nagyképű, "ki-ha-én-nem" mentalitást. És jelentősen rontott a hazai videósokon, egy fél generáció követte az ő stílusát - SAJNOS. Szerencsére mára ez kihalófélben van!

  92. Ács Máté

   Ritkán van, hogy egy film megsirat, éppen ezért különösen tudom értékelni azokat filmeket. De még ritkábban van, amikor egy videó megsirat...

  93. gebana

   9:53 ez most ajánló lenne? :D

  94. CHILL LAND

   az a fókusz gyilkos :D :D kb a videó tartalma is annyit ér :D :D

  95. wiaaa85

   Tudja valaki a film címét amivel indul a videó? ☺️

   1. m. m.

    The running man (1987) régi, de még mindig nézhető mert egy jó Stephen King novellán alapszik.

  96. Enese H

   Rátaláltam a csatornára, és rendkívül örülök, miközben őt hallgatom érzem hogy végre nem vagyok egyedül a sanyarú gondolataimmal (ez elég szarul hangzik, de a fogalmazást még tanulom a mestertől:))

  97. Rainse16

   A világ megérett a pusztulásra....

  98. Rainse16

   Én azt nem értem, hogy most már amikor évek óta nem csak rtl klub tv2 meg m1 van ingyen, vagyis nem muszáj azokat a hulladék adókat nézni, ki a faszom néz még ilyen agyhalott hulladékot mint a valóvilág és társai?????? Jézusom.... És erre van igény, basszus.... sok az agyhalott kretén, pedig én sem vagyok rakéta tudós....

   1. Rainse16

    Az egyetlen megoldás az elszigetelődés, hogy legalább te ne butulj tovább, mert tenni úgy sem tudsz ellene semmit. Már mint egymagad mit tehetnél, logikával nem mész semmire egy hülyével szemben. Kibaszott szélmalom harc az egész...

  99. Virgil Denes

   Ez nem ugyan az RTL ahonnan pár éve még Te is ettél ? Akkor nem volt baj a hülyék égetése ?Csak most amikor már ide nem jut abból a pénz ... vagy rosszul gondolom ?

  100. Henrik Sándor

   Az ki volt, aki az animal cannibalsékkel kellemetlenkedett??